Bergsmansgatan 4B

Sala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsmansgatan 4B, Sala


Hyra:

7352 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Mysig konstnärlig vindstvåa
Mitt i Sala Centrum, bredvid Sala Sparbank finns en modern vindsvåning att hyra. Hyran är 6 722 kr/månad (2014 års nivå), värme och comhem basutbud kabelteve ingår i hyran.

Lägenheten ligger två trappor upp. Den är smakfullt inredd med varsamt bevarade originaldetaljer såsom synliga bjälkar i tak och vid takfot, putsad murstock välvd takkupa etc. Den är mycket luftig och rymlig.

Där finns ett fräscht kaklat badrum med golvvärme, modernt kök, separat litet sovrum med snedtak och en klädkammare/förråd.

Lägenheten ligger två trappor upp och räknas officiellt som 55 kvm, men där finns också biytor med snedtak som inte räknas in i lägenhetsytan, så totalt ligger lägenhetens golvyta på mellan 70 och 80 kvm.

Huset är ett K-märkt sekelskifteshus och har en mysig solig innergård med planteringar och en plats där man kan sitta. Tvättstuga finns i gårdshuset.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 7-8 minuter.

Intresseanmälan görs via email - klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla er ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn
- telefon
- personnummer
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er inom några dagar. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

OBS! Bilden på badrummet är från en annan liknande lägenhet och är i samma stil men ej exakt likadant. Vi saknar tyvärr bild på badrummet från just den här lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala