Bergsmansgatan 4B

Sala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsmansgatan 4B, Sala


Hyra:

6100 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Sekelskiftestvåa med balkong
Två kvarter från gågatan, strax bakom Sala Sparbank och torget, ligger denna mysiga lägenhet med furugolv, kakelugn, höga sekelskiftesfönster och många genuina detaljer som spegeldörrar och höga golvlister. Hyran ligger på ca 6 100 kr/månad, värme och kabel-teve ingår i hyran, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

Vardagsrum och sovrum ligger i norr och köket med balkong i söder. Lägenheten ligger i ett kulturmärkt hus från sent 1800-tal. Här finns också en mysig innergård med uteplats och gemensam tvättstuga.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Gågatan ligger ett kvarter från lägenheten. Härifrån pendlar du lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 2-3 minuter.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in anmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

P.S. Tyvärr är bilderna lite dåliga inifrån lägenheten, de är tagna med vanlig mobilkamera. Badrummet är omkaklat i vitt och sandfärgat sedan bilderna togs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala