Bergsmansgatan 4B

Sala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsmansgatan 4B, Sala


Hyra:

6586 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Mysig originell vindstvåa
Mitt i Sala Centrum, bredvid Sala Sparbank finns en modern vindsvåning att hyra. Lägenheten ligger två trappor upp och har snedtak. Hyran till AB-hem är 6 586 kr/månad, värme och comhem basutbud kabelteve ingår i hyran. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang för hushållselen.

Lägenheten är smakfullt inredd med varsamt bevarade originaldetaljer såsom synliga bjälkar i tak och vid takfot, putsad murstock välvd takkupa etc. Den är mycket luftig och rymlig.

Där finns ett fräscht kaklat badrum med golvvärme, modernt kök, separat litet sovrum med snedtak och en klädkammare/förråd.

Lägenheten ligger två trappor upp och räknas officiellt som 45 kvm, men där finns också biytor med snedtak som inte räknas in i lägenhetsytan, så totalt ligger lägenhetens golvyta på mellan 60 och 65 kvm.

Huset är ett K-märkt sekelskifteshus och har en mysig solig innergård med planteringar och en plats där man kan sitta. Tvättstuga finns i gårdshuset.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 7-8 minuter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala