Brunnsgatan 17C

Sala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brunnsgatan 17C, Sala


Hyra:

6594 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

103 m2


Beskrivning

Trevlig 4:a i centrala Sala
Den 1:a november får vi en trevlig 4:a-rums lägenhet ledig på Brunnsgatan 17 C. Lägenheten är 103 kvm stor och ligger centralt i Sala i hörnan av Brunnsgatan och Bergsmansgatan bara två kvarter från gågatan och Stora Torget.

Lägenheten ligger på bottenvåningen och är ljus med fönster mot söder och väster mot gatorna utanför som är mycket lugna med knappt någon biltrafik och med bara få gående. Lägenheten har ett rymligt och modernt kök, ett stort vardagsrum, stort sovrum samt två mindre rum. Här finns två toaletter, varav den ena med dusch. Och till lägenheten hör ett rejält vindsförråd.

Lägenheten har ett lugnt och barnvänligt läge med egen ingång direkt från innergården som till stor del är grönskande med trädgårdsmöbler och utegrillar m.m. Hyran är 6594 kr per månad, därutöver tillkommer kostnaden för uppvärmning (eftersom elelementen och varmvattenberedaren går på hushållselen) så elkostnaden blir lite högre än vanligt. Det finns också möjlighet att hyra egen p-plats på innergården.

Anmäl dig snarast på vår hemsida www.silverhusen.se om du är intresserad av denna lägenhet. Vi kommer att ordna visning för intresserade inom kort.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala