Färnebo Smedsbo 106

Sala
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Färnebo Smedsbo 106, Sala


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Rymligt hus på landet med tillgång till uthus
Vi gör ett nytt försök. Våra förra hyresgäster trivdes nog i huset men tyckte det låg för långt ifrån civilisationen, och det har de nog rätt i. Men en del av oss trivs ju på landet.

Vi söker någon med lagom dåligt omdöme, som vill ta över vårt hus och dessutom betala en slant för det. Familjen bör bestå av åtminstone en normalhändig person som på egen hand kan fixa problem som dyker upp i ett gammalt hus.

Huset har två våningar, en källare, fem sovrum, ett par toaletter, kök och vardagsrum. Inglasat uterum och skitstor altan att hänga på finns också. Vattnet kommer från egen brunn. Bergvärme värmer element och golvvärme. Även kamin finns, om man gillar att elda. Huset är möblerat, men om ni hellre vill ha era egna möbler kan vissa möbler stuvas undan.

Tomten är en så kallad naturtomt och ligger i skogskanten. Vilt strövar inpå knuten, dock inte varg. Vill man leka trädgårdsmästare, finns växthus och odlingslådor. Fiske- och badsjöar finns inom cykelavstånd.

Gården ligger i Sala kommun, men Avesta/Krylbo är närmaste stad 1½ mil bort. Det finns en bra F-6 skola i närheten. Bussförbindelse med Sala, där man har högstadium och gymnasium.

Om ni är dem vi söker och ni kan acceptera dessa premisser går det bra att flytta in mot slutet av september. Vi kommer hem i slutet av juni, men om vi trivs med vårt nya liv går det bra att bo kvar ytterligare ett år.

Hyran är 5500 kronor och då ingår: snöskottning fram till huset, sophämtning och vatten. Det som tillkommer är el, cirka 1000 kronor i månaden, och om man vill ha internet och tv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala