Hyttgatan 21B

Sala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyttgatan 21B, Sala


Hyra:

9031 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

93 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Mysig fyra högst upp
I samma hus som Schelins konditori, i korsningen Hyttgatan/Norrbygatan finns inom kort en fin, välplanerad fyra ledig. Den är genomgående, dvs med fönster både åt gatan och gården. Vardagsrummet har en murad spis (ej för eldning) i mitten och köket i direkt anslutning. Det finns ett stort sovrum och två mindre, hela lägenheten är mycket ljus och fin. Man störs inte av grannar, då man bor högst upp i huset, däremot skall man tänka på att det kan vara lyhört i gamla hus. Hyran ligger på 9 031 kr/månad, värme ingår i hyran, elabonnemang tecknar man själv.

Lägenheten ligger två trappor upp i ett vitt gammaldags trähus. Utanför finns en mysig innergård med lite trädgårdsmöbler. Tvättstuga finns i gårdshuset. Man vaknar till doften av nybakat bröd från konditoriet på nedre botten.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 8-9 minuter.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in anmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala