Hyttgatan 21B, 733 31Sala

Sala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyttgatan 21B, 733 31Sala, Sala


Hyra:

8621 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Välplanerad trea på Hyttgatan
I samma hus som Schelins konditori, i korsningen Hyttgatan/Norrbygatan finns inom kort en fin, välplanerad trea ledig. Den är genomgående, dvs med fönster både åt gatan och gården. Hyran ligger på 8 621 kr/månad, värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

När man kommer in i hallen ligger det lilla köket med gammaldags skafferi till vänster och ett stort sovrum innanför köket. Dessa båda rum vetter mot den lilla innergården. Rakt fram finns vardagsrum och innanför det sovrum nummer två. Dessa båda vetter mot Norrbygatan. Sovrummen är ungefär lika stora, båda har gott om garderobsutrymme. Hela lägenheten är mycket ljus och fin.

Lägenheten ligger två trappor upp i ett vitt gammaldags trähus. Utanför finns en mysig innergård med lite trädgårdsmöbler. Tvättstuga finns i gårdshuset. Man vaknar till doften av nybakat bröd från konditoriet på nedre botten.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 8-9 minuter.

OBS! Då vi saknar bilder inifrån just den är lägenheten, visas bilder från andra lägenheter i samma hus.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala