Hyttgatan 21C

Sala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyttgatan 21C, Sala


Hyra:

8725 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Fräsch trea högst upp
Bo mitt i centrum i denna trea som totalrenoverades sommaren 2013 och har kaklat badrum. Lägenheten är på 77 kvm och kostar 8 725 kr/månad. Värmen ingår i hyran.

När man kommer in i hallen har man badrummet till höger, några garderober till vänster och rakt fram ett kombinerat vardagsrum/kök med en stor murstock i mitten.

Utanför vardagsrumsfönstret finns en mysig innergård med lite planteringar, modern tvättstuga och en gemensam uteplats. Innanför vardagsrummet finns två likadana sovrum med fönster mot gatan. Öppnar man fönstret på morgonen känner man doften från Schelins bageri som ligger i samma hus.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 7-8 minuter.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in anmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala