Hyttgatan 21C

Sala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyttgatan 21C, Sala


Hyra:

9082 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

93 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Mysig fyra högst upp
I samma hus som Schelins konditori, i korsningen Hyttgatan/Norrbygatan finns inom kort en fin, välplanerad fyra ledig. Den är genomgående, dvs med fönster både åt gatan och gården. Vardagsrummet har en murad spis (ej för eldning) i mitten och köket i direkt anslutning. Det finns ett stort sovrum och två mindre, hela lägenheten är mycket ljus och fin. Man störs inte av grannar, då man bor högst upp i huset, däremot skall man tänka på att det kan vara lyhört i gamla hus. Hyran ligger på 9 031 kr/månad, värme ingår i hyran till AB-hem, elabonnemang tecknar man själv.

Lägenheten ligger två trappor upp i ett vitt gammaldags trähus. Utanför finns en mysig innergård med lite trädgårdsmöbler. Tvättstuga finns i gårdshuset. Man vaknar till doften av nybakat bröd från konditoriet på nedre botten.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 8-9 minuter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala