Hyttgatan D

Sala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyttgatan D, Sala


Hyra:

6232 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Mysig tvåa i eget gårdshus
Lägenhetskod 13514

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Inne på gården, innanför det vita sekelskifteshuset med Schelins konditori, finns inom kort en mysig välplanerad tvåa hyresledig. Den ligger en trappa upp i gårdshuset och med egen ingång. Man har ingen annan granne i gårdshuset och hyran ligger på 6 232 kr per månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

När man kommer in går man först en trappa upp till hallen. Längst bort till vänster i hallen ligger köket med fönster åt gården och till höger finns sovrum och vardagsrum. Rummen ligger separat så om två vänner vill dela lägenheten så går det utmärkt.

Utanför finns en mysig innergård med lite trädgårdsmöbler. Tvättstuga finns i gårdshuset. Man vaknar till doften av nybakat bröd från konditoriet på nedre botten.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammaldags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation från den aktuella lägenheten, cirka 8-9 minuter.

Första bilden visar det lilla gårdshuset som inrymmer lägenheten. Övriga utomhusbilder visar fastigheten i stort.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Sala

Rapportera fel