Kungsgatan 32

Sala
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 32, Sala


Hyra:

11133 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

164 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Rymlig sexrummare mitt i stan
Detta är den största lägenhet AB-hem har att erbjuda i Sala, sex rum och kök, 164 kvm. Lägenheten ligger på Kungsgatan 32 precis vid Coop och man har gångavstånd till hela innerstan. Huset är litet och mysigt, med bara tre lägenheter, och den här lägenheten utgör hela övervåningen. P-plats finns att hyra på gården.

Man kommer först in i en hall som ligger på nedre botten i huset, därefter leder en trappa upp till övervåningen. Trappan ligger inne i själva lägenheten. När man kommer upp ligger två rum på vänster sida, det ena innanför det andra, sedan kommer badrum och klädkammare och längst in i lägenheten ett enormt kombinerat vardagsrum/kök varifrån man når tre stora sovrum. Lägenheten har lite snedtak, är mycket rymlig och ljus med många fönster i tre väderstreck.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 7-8 minuter.

Intresseanmälan görs via email - klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla er ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn
- telefon
- personnummer
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala