Kungsgatan 22

Sala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 22, Sala


Hyra:

8405 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Charmig trea med kakelugn
Mitt i Sala Centrum, på Kungsgatan 22, finns en fin gammaldags trea att hyra. Hyran är 8 405 kr/månad, värme ingår i hyran.

Lägenheten ligger en trappa upp. När man kommer in finns ett T-format kök med stora förvaringsutrymmen till vänster och en matsal/allrum rakt fram. Med avskärmning kan ev allrummet användas som sovrum. Uppför ett par trappsteg till höger från matsalen ligger ett stort vardagsrum med kakelugn. Man får inte elda i den, men den är en prydnad. Från vardags-rummet når man sedan sovrum och ett rymligt badrum. I sovrummet finns ett flertal garderober. Flera rum är nymålade.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 5-6 minuter.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in anmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala