Norra Esplanaden 6C

Sala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Esplanaden 6C, Sala


Hyra:

9922 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Härlig öppen fyra med solterass
Under hösten blir den här fina stora lägenheten ledig för uthyrning. Det är en fyra på hela 120 kvm som ligger på innergården en trappa upp och med en härlig solterass. Diskmaskin finns i köket, tvättar gör man i gemensam modern tvättstuga i källaren i samma hus. Värme och kabelteve ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

När man kommer in genom dörren befinner man sig i en hall med en gästtoalett till höger. Därefter följer kök och matsal på höger sida, det stora vardagsrummet hänger samman med matsalen och sträcker sig ut åt vänster mot gatan. Längst bort i lägenheten finns badrummet och två sovrum. Från det ena sovrummet kommer man ut på en rymlig solterass.

Lägenheten ligger i en lugn fastighet mittemot Sala Stadsbibliotek. De boende har tillgång till en mysig gemensam innergård/trädgård med planteringar och en hörna med trädgårdsmöbler. Gemenskapen är god och flera hyresgäster har bott mycket länge.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Gågatan ligger ett kvarter från lägenheten. Härifrån pendlar du lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 2-3 minuter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala