Norra Esplanaden 6F, 733 38Sala

Sala
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Esplanaden 6F, 733 38Sala, Sala

Hyra:

11496 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Rymlig ljus femma vid stationen
Mittemot biblioteket i Sala Centrum finns sedan drygt ett år fyra toppmoderna lägenheter, bland annat denna femma i markplan/källarplan med handikappvänligt badrum. Den är på 120 kvm totalt, 70 kvm i markplan och 50 som gillestuga i källaren. Värme och basutbud kabelteve ingår i hyran till AB-hem, man tecknar egeet abonnemang för hushållselen.

När man kommer in genom dörren finns ett sovrum direkt till vänster, vardagsrummet till höger samt kök, ett andra sovrum och badrum. Köket är toppmodernt, med inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin. Man har egen tvättmaskin och tumlare inne i lägenheten, men har också tillgång till den gemensamma tvättstugan om man vill.

I markplan är takhöjden drygt 3 meter, fönstren är mycket stora vilket ger ett fint ljusinsläpp. Dessutom finns i källarplan två stora rum och ett förrådsutrymme. Dessa rum kan användas som hobbyrum, gästrum, motionsrum, syrum eller liknande, men ej som permanenta sovrum.

Totalt har lägenheten två sovrum och vardagsrum i markplan och två hobbyrum/gästrum i källarplan.

Lägenheten ligger i en lugn fastighet mittemot Sala Stadsbibliotek. De boende har tillgång till en mysig gemensam innergård/trädgård med planteringar och en hörna med trädgårdsmöbler. Granngemenskapen är god och flera hyresgäster har bott mycket länge.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Gågatan ligger ett kvarter från lägenheten. Härifrån pendlar du lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 2-3 minuter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala