Sveagatan 3D

Sala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sveagatan 3D, Sala


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres i Sala
Vi är två bröder som nu har en lägenhet att hyra ut för att vår nuvarande hyresgäst har bestämt sig att flytta till en annan stad. Lägenheten är ledig ifrån 1 juni 2016 och den ligger på våning 2 av 2, ingen hiss finns.

Lägenheten är en 1,5 rummare på 44 kvadratmeter. Lägenheten har även en stor balkong på 6 kvadratmeter i söderläge. Det finns en sovalkov där du får plats med max en 140 cm bred säng, men det som är skönt är att man slipper ha sängen inne i vardagsrummet.
När vi köpte lägenheten i oktober 2014 så tog vi in en målarfirma som spacklade och målade alla väggar vita, de målade även kökstommen och lackade köksluckorna vita.
Ugn, spis och fläkt är ifrån 2012, kyl/frys köpte vi ny i början av 2015. Alla fönster i lägenheten utom det i vardagsrummet har mörkläggningsgardiner.

Har du bil så får du hyra p-plats inne på gården för 100 kr/månaden det finns även motorvärmarplats för 150 kr/månaden. Är du träningsintresserad så finns det även ett gym i källaren med moderna maskiner (Löpband, crosstrainer, motionscykel, bänkpress m.m). 50 kr/månaden kostar det att träna där.

I hyran så ingår vatten, värme, 2 förråd, ett basutbud på 15 tv-kanaler och ett fint köksbord med 2 stolar. Det går att få lägenheten riktigt varm på vintern om man vill det (Vattenburna element).

Vi vill att du som hyr är djur/rökfri, betalar din hyra i tid och är allmänt skötsam. Är det flera som är intresserade av lägenheten så kommer vi ta oss rätten att välja den personen som vi vill hyra ut till. Hyran betalar du i förtid. Så flyttar du in den 1 juni så betalar du en hyra på inflyttningsdagen och sen ytterligare en hyra i slutet av juni.

HYRA: 4800 kr / månaden.

Ring om ni har några frågor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala