Trädgårdsgatan 5

Sala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trädgårdsgatan 5, Sala


Hyra:

3872 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Etta i markplan med sovalkov
På Trädgårdsgatan 5 i markplan, finns inom kort en etta att hyra. Den är 30 kvm med hall och kök mot gården, vardagsrum mot gatan och ett rymligt badrum med fönster. Vardagsrummet har en separat sovalkov mot ena långväggen som även kan användas som dator/kontorshörna. Hyran är 3 872 kr/månad, värme ingår i hyran, elabonnemang tecknar man själv.

Utanför fönstret finns en mysig innergård med tvättstuga och cykelskjul. Här är lugnt och skönt och nära till matbutik, Coop, med stort sortiment och bra öppetttider. Tvättstuga delar man med sex andra lägenheter.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd från lägenheten till järnvägsstation, cirka 7-8 minuter, till gågatan 4-5 minuter och till Coop bara 2-3 minuter.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören" här i annonsen. För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn
- telefon
- personnummer (obligatoriskt för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in en ansökan utan dessa uppgifter, den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala