Trädgårdsgatan 3A

Sala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trädgårdsgatan 3A, Sala


Hyra:

6936 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Sala Centrum: Trea/fyra i markplan, lugn gata
På mysiga Trädgårdsgatan i Sala blir snart en trea som enkelt kan göras om till en fyra ledig. Lägenheten kostar 6 936 kr/månad (2014 års nivå, kommer att höjas lite). Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

När man kommer in i hallen ligger köket till vänster, och med det ena sovrummet innanför köket. Rakt fram ligger ett stort vardagsrum som idag är tvådelat via en stor portal. Om du har behov av en fyra, kan vi enkelt dela av i två rum och sätta en dörr emellan, så blir det vardagsrum och sovrum separat. Till höger ligger badrummet och längre in ytterligare ett sovrum.

Lägenheten ligger i markplan på Trädgårdsgatan, nära Coop. Utanför finns en mysig innergård med lite trädgårdsmöbler. Tvättstuga som man delar med bara sex andra lägenheter, finns i gårdshuset.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Lägenhten ligger mitt i det gamla centrum och med 5 min gångavstånd till gågatan och Stora Torget. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 8-9 minuter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sala