Sandbäcksvägen

Salem
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandbäcksvägen, Salem


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Fräsch lägenhet i villa i Rönninge
** Snälla ni svarar på den här annonsen. Läs och förstå annonsen innan ni svarar! Inga undantag görs från vad som framgår i den! **

Liten lägenhet med egen ingång uthyres till en (1) rökfri och skötsam person. Lägenheten ligger i en nybyggd villa i ett lugnt och naturnära område i gamla Rönninge, ett stenkast från sjön Uttran med tillgång till bad, träningsmöjligheter och vacker natur.

Till lägenheten ingår eget badrum med dusch. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med fräscha möbler. I köksdelen finns kyl, glaskeramikhäll, micro och kaffebryggare. Därtill en stor frys som står i hallentrèn.

Det finns tillgång till tvättstuga efter överenskommelse.

Till lägenheten hör även en trevlig uteplats i söderläge med grill, bord och stolar. Det finns tillgång till parkeringsplats för en bil på tomten.

Kommunikationer: Rönninge pendelstågsstation på ca. 8 minuters gångavstånd. Därifrån tar det 9 minuter till Tullinge station (Södertörns högskola, Karolinska, m.m) och ca. 30 minuter till Stockholm C.

Övrigt:
- Golvvärme (värme ingår i hyran)
- Hushållsel, vatten och sophämtning ingår
- Internet via LAN ingår
- Gångavstånd till mataffär och restauranger
- ca 18 kvm
- En månads ömsesidig uppsägning enligt kontrakt.

Vi söker dig som är ensam (alltså en (1) person), är lugn och skötsam och har god ordning runt omkring dig. Du har inga barn eller djur och är rökfri. Är du veckopendlare är det en fördel. Du har givetvis ordnad ekonomi med goda referenser. Uthyres endast till 1 person.

Uthyres tidigast från mitten av Maj 2016 och ett år med möjlighet till förlängning.

Hyra 5.500 kr per månad att betalas i förskott. Deposition av en månadshyra. Du behöver lösa egen hemförsäkring.

Om du är intresserad vill vi att du e-postar en intresseanmälan tillsammans med dian kontaktuppgifter och en beskrivning av dig själv. Referenser och jobb- eller studieintyg kommer att krävas och kreditupplysning kommer att göras.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Salem