Storskogsvägen

Salem
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storskogsvägen, Salem


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum i stor trea med egen WC
Jag och min sambo söker efter en inneboende till vår stora trea nära Salem C. Rummet som hyrs ut är Sovrum 1 (se bild) på 14 kvm. Två stora garderober finns i rummet, utöver det så är det omöblerat. Du får egen toalett, men dusch och badkar är gemensamt. Givetvis får du även nyttja kök, vardagsrum samt balkong.

Det finns både badkar, dusch och tvättmaskin i stora badrummet. Välutrustat kök med diskmaskin och dubbla kyl och frys.

Hyran är 4000 kr i månaden och då ingår el, vatten, värme och bredband. Deposition på en månadshyra vid inflytt. Rummet hyrs ut tills vidare - troligtvis hela perioden som vi själva bor här. Vi använder inte rummet så inflyttning kan ske omgående, men datum går givetvis att förhandla.

Direktbuss (745) till Hornstull/Fridhemsplan går från busshållplatsen strax utanför, annars finns pendeltåget. Det tar ca 5 minuter med buss till pendeltågsstationen (Rönninge) och därifrån ca 35 minuter in till Stockholm City.

Krav: Rökfri, djurfri och inte tillagar kött i hemmet. Detta på grund av allergier.

Både jag och min sambo är på pappret astråkiga; Introverta, feministiska, rökfria och nyktra nördar som spenderar mycket tid vid våra datorer eller brädspel med vänner. Vi båda är lakto-ovo vegetarianer men äter mycket veganskt. Ännu en feministisk introvert nörd skulle nog trivas bäst!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Salem

Rapportera fel