Centralvägen 4b

Sigtuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralvägen 4b, Sigtuna


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Kanonläge i juli månad nära Stockholm/uppsala
Hej

Hyr ut min lägenhet under juli månad. Det är en trea men ena rummet är en uthyrningsdel med egen ingång vilken kommer vara låst under tiden då privata saker kommer förvaras där.

Lägenheten som ni hyr blir då en tvåa och innefattar ett stort vardagsrum med stor divansoffa soffbord stor tv och även Tivo och internet är tillgängligt. Balkong finns. Badrum med badkar. Stort sovrum med två sängar en 120 och en 90. Om detta behövs. Kök med allt som behövs i ett samt matbord.

En halvtrappa upp, lägenheter ligger mitt i centrala Knivsta fast i ett lugnt område med liten park i mitten. 3 minuter till tågstation där pendeltåg till Stockholm tar 40min (snabbtåg 20min) tåg till Uppsala 10 min samt Arlanda 8 min. Nära till affärer som Willys och Ica kvantum 5-10 minuter gångavstånd. Gångavstånd eller ta bilen till närliggande särstabadet samt strandpromenaden.

Mycket natur och fotbollsplaner i omgivningarna. Finns runt hörnet både apotek samt systembolag och andra småaffärer. Granne med en välkänd grekisk resturang samt thairestaurang i området m.m. Hyres ut en månad i juli då jag är bortrest på annan ort. Hör av er vid intresse snarast :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna