Kung Olofs Väg 28

Sigtuna
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kung Olofs Väg 28, Sigtuna


Hyra:

28000 kr

Antal rum:

8 RoK

Boyta:

220 m2


Beskrivning

Mycket representativt hus i Sigtuna
I Sigtuna Stad i exklusiva området Munkholmen ligger denna fantastiska och mycket representativa fastigheten. Huset ligger med fantastiskt läge med bland annat underbara promenadvägar längs vattnet in till Sigtuna Stad.

Fastigheten är en 1-1/2 plan villa i modern sekelskiftesstil. Materialval är genomgående av högsta kvalitet. Ni möts av en ljus och luftig hall med golv i gotländsk kalksten och vitmålade pärlspontsväggar. Till höger finner ni ett stort och fräscht badrum, helkaklat i ljusa färger med rymligt badkar, dubbelhandfat, bastu, toalett och en riktigt bra detalj - dubbelduschen.

Till vänster från hallen finner Ni köket som är inbyggt i sekelskiftesstil av hög kvalitet och härlig sjöutsikt genom dubbeldörrar mot stor altan. Innanför köket finner ni groventre och tvättstugan som är charmigt och praktiskt inrett, även här har ni sjöutsikt. Med öppen planlösning till köket finner ni vardagsrummet som är beläget i en frontespis med höga fönster ut mot altanen. Innanför v-rum ligger tv-rum/arbetsrum/ bibliotek med dubbeldörrar ut mot altan och som sista rum på NV ligger även ett sovrum/gästrum som med dagens inredning rymmer fyra sovande och gott om förvaring.

På Ö.V ligger ett stort allrum med 7-luftsfönster som ger ett fantastiskt ljus och sjöutsikt. Därutöver finner ni fyra sovrum, 1 stort, 2 mellan och ett lite mindre. Det finns också ett modernt inrett badrum med dusch och förvaring i ekkommod.

Sigtuna som är Sveriges gamla huvudstad inrymmer mycket historik och är ett attraktivt utflyktsmål med möjlighet till ångbåtsutflykter till Birka och andra Mälardestinationer. Sigtunas finaste badstrand ligger 150 meter från fastigheten. Där finns även Munkholmens båthamn där hyresgäst ev. kan hyra båtplats. Tillgång till roddbåt ingår i hyran. Trädgården med sina ca 1700 kvm sina är mycket representativ och relativt nyetablerad med fruktträd, bärbuskar och plana och lättskötta gräsytor.(visst underhåll kommer tillhandahållas). Parkeringen är stor och rymmer minst 4-6 bilar. Från de flesta rum i huset har man sjöutsikt.

Huset hyrs ut ommöblerat från 1 December och på längre sikt (fram till 2018-05-31) Krav: Ekonomiskt stabil familj eller företag. Ej kollektiv. Deposition på 2 månadshyror.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna