Munkholmsvägen 23

Sigtuna
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Munkholmsvägen 23, Sigtuna


Antal rum:

8 RoK

Boyta:

444 m2


Beskrivning

Nybyggt lyxhus långtidsuthyres på Munkholmen
Arkitektritad och exklusiv paradvilla med total boyta om 444 kvm, 8 rok, uthyres för 1-3 år med goda möjligheter till förlängning.

Huset, som är beläget ca 2 km från Sigtuna centrum, har fantastiska sällskapsytor, 6 meter takhöjd i salongen och kan vid fullt utnyttjande med lätthet hålla 15-20 personer, men passar lika bra som representationsbostad för den kräsna familjen.

Beläget 150 meter från Mälaren och med det ljuvliga Munkholmsreservatet mitt emot är läget utmärkt lämpat för er som behöver närhet till Sigtuna, Arlanda och Stockholm. Byggt 2012, exklusiva materialval, bergvärme och toppmodernt ventilationssystem för låga driftskostnader, dubbelgarage sammanbyggt med huset, fullständigt kodlåsopererat med högteknologiskt och sofistikerat larmsystem.

Två bostadsplan samt stor källare inkl rejäl tvättstuga, matkällare och två stora rum + WC. Spa-avdelning a 28 kvm på entréplan. Utöver det duschrum samt extra WC.

Kan hyras ut till såväl företag som privatpersoner. God ekonomi och referenser erfordras. Kreditupplysning kommer att tas. Om en månadshyra deposition kan lämnas är detta en fördel.

Hyressättning i samråd med hyresgäst. Tillträde 161201. Huset kan hyras ut omöblerat eller delvis möblerat.

Endast skriftliga svar från seriösa intressenter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna