Nyborgsvägen 21

Sigtuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nyborgsvägen 21, Sigtuna


Hyra:

5800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

1,5 Uthyres
Jag pluggar i Norrköping och hyr därför ut min fina lilla 1,5a på 28 kvm. Inflyttning sker 1 september och du får bo där så länge jag pluggar (1år) Kan ev. bli mer än 1 år också. 2 Mån i uppsägningstid. 5.800 kr är månadshyran.

Lägenheten ligger i lugna Rosersberg, med 6 min gångavstånd till pendeln och sen 35 min till T-Centralen. Det tar 17 min till Sollentuna och 26 min till Solna. Mataffär på andra sidan gatan.

Lägenheten har en rymlig hall med 2 garderober och 1 städgarderob. Nyrenoverat och fräscht badrum med tvättmaskin och glas-dusch. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp med hyllor runt fönsterna. Skiljevägg mellan vardagsrum och säng med rymliga skåp över sängen. Litet men bra kök med kyl, frys och ett litet fönster. Alla väggar är vitmålade. En liten uteplats tillhör också som är bra att ligga och sola vid då solen ofta ligger på. Temperaturen i lägenheten brukar hålla en bra nivå dock.

Lägenheten uthyres delvis möblerad med säng, hyllor, garderob osv. Resten kan vi diskutera om.

Vid intresse skicka ett e-mail och berätta lite om dig själv och bifoga gärna en bild :) Skriv för och efternamn samt ålder och sysselsättning. Ett plus om du har sysselsättning nära Rosersberg som t.ex. Arlanda eller Upplands Väsby.

Jag är en seriös uthyrare och har själv hyrt i andrahand så jag vet lite hur det funkar.

Om du har frågor så fråga gärna!

Lägenheten är en Bostadsrätt och allt ingår i priset för hyran så som kabel tv, bredband, el, vatten osv.

MVH Sara

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna