Nymärstagatan 14A

Sigtuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nymärstagatan 14A, Sigtuna


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Nyproducerad möblerad 1a i Märsta
Hej! Jag behöver hyra ut min lägenhet i Märsta. Lägenheten blev klar 1 april 2016, så det är en väldigt ny och fräsch lägenhet och jag är den enda som har bott där. Det är allergiboende vilket betyder att inga husdjur är tillåtna och att man inte får röka varken på balkongen eller i lägenheten (det är ok om du är rökare, men alltså INTE på balkongen eller i lägenheten)

Lägenheten är en etta med sovalkov, stort badrum med dusch, ordentligt kök och en rymlig hall. Bra förvaring i hela lägenheten.

Lägenheten ligger i Märsta Centrum, med Willys över gatan, Olearys några meter bort, promenadavstånd till Stora Coop, Lidl, Statoil och tågstationen. Busshållplats ligger precis utanför porten, med direktbussar till Märsta Station och Arlanda flygplats bl.a.

Trots det centrala läget är det alltid lugnt och tyst på kvällarna, lägenheten är bra ljudisolerad och jag har aldrig blivit störd av tex ljud från Olearys.

Lägenheten kan hyras ut i 1 år. El, parkering och internet ingår i hyran. Lägenheten är nästan fullt möblerad förutom med säng, tv och tv-bänk. Även en soffa kommer att plockas bort från lägenheten, så det endast finns en 3sits soffa istället för 2 st. Vill man inte ha parkering så kommer hyran att sänkas med några hundra.

Inflyttning så fort som möjligt.

Ring, maila eller smsa och berätta om dig själv så kommer jag att kontakta dig. Har ni frågor så hör gärna av er.

Med vänlig hälsning,
Melina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna