Steningebacke

Sigtuna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Steningebacke, Sigtuna


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Omöblerad & minst 1 år från 1/1-16
hyr ut min lgh i minst 1 år med ev förlängning med 1 år och goda referenser krävs och helst till företag med 1mån hyra i deposition .

en lgh på 80 kvm med delvis öppen planlösning och stort kök med diskmaskin inbyggnads mico ,stor kyl och en stor frys. matbord med 6st får god plats i köket .
inglasad balkong med utsikt ut över naturen med en glimt av mälaren WC har tvättmaskin & torktumlare ,handduks tork, golvvärme och jacuzzi med belysning som e unikt att avsluta dagen med i ett lite bubbelbad med god plats för 2 vuxna ,
ett stort sovrum och ett mindre men även en stor klädkammare som man skulle kunna trolla lite med så skulle man kunna har 3 sovrum för den har ett litet fönster och god ventilation .
detta är ett telia hus så för att ha tv så behövs bredband som får ordnas av den som hyr lgh men utrustning för 2 tv apparater med tv box och trådlösa motagare finns redan och router trådlös .
så i priset ingår även 1st parkeringsplats och normal drift på EL (ca 750kr) . hyran betalas i förskott och senast 27 varje månad och i den ingår normal förbrukning på EL och 1 st parkeringplats .
lgh kommer att besiktigast och deposition betalas ut efter besiktning vid utflytt och flyttstädningen samt att uppsägning mitt i kontrakts perioden löper på 2mån och räknas från den sista dagen i månaden .
lgh ligger på entre plan men suteräng så balkongen är på plan 1 och insynen är så gott som ingen ..
maila intressen och för ev bilder men för en titt så ska goda referenser och ett stort intresse tillhandanhålla och inflytt borde kunna ske innan jul eller mellan jul och nyår om så önskas med en avgift på 500kr per dag fram till uthyrningsdatum löper från 20160101 tills vidare till 20170101 med ev förlägning .
OBS ! ingen rökning tillåtes inne men barn ,, husdjur är välkomna .

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna