Stora Malmgatan 9

Sigtuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Malmgatan 9, Sigtuna


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Centralt i Sigtuna intill Mälaren
Lägenhet/stuga i egen byggnad i centrala Sigtuna 20 meter från Mälaren med tillgång till brygga för bad och fiske. Stugan är en perfekt bostad för den som vill ha nära till Arlanda och Stockholm men samtidigt bo i naturskönt område i centrala Sigtuna. Avstånd till gågata (500 m), liten badplats (300 m), brygga (30 m), stranden (20 m), affärer (500 m), restauranger (500 m) mm.
Lägenheten är ljus med tre fönster och en altandörr som vetter mot mot vattnet och en liten uteplats/altan. Bostaden är helt nyrenoverad. Den uthyres möblerad med alla nödvändiga faciliteter såsom golvvärme, induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn med mikro, kyl med frysfack, tvättmaskin med torktumlare, trådlöst bredband, platt smart-TV, dammsugare osv. Förutom möbler kan det kan även ingå handdukar, lakan och veckostädning vid behov.
Bostaden har öppen planlösning som består av ett allrum med angränsande kök. I allrummet finns en soffa, soffbord, TV samt ett matbord och två stolar. Köket avgränsas av en bardisk med två barstolar. Det finns tre garderober i hallen. Det helkaklade badrummet är försett med golvvärme, dusch, handdukstork, toalett, handfat, spegel och tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Ovanför allrummet leder en stege upp till ett sovloft och en 160 cm bred säng.
Bad- och båtbryggan som ligger precis nedanför huset. Stugan är belägen på tomten till hyresvärdarnas bostadshus där hyresvärdarna bor tillsammans med sina två barn (10 och 13 år). Tomten upplåtes inte för bruk annat än altanen framför stugan som hyresgästen själv disponerar.

Tillgänglig från 1 dec.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna