Tingvallavägen 9m

Sigtuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tingvallavägen 9m, Sigtuna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

2 rum uthyres i Märsta, inneboende sökes
Tjenare,

Jag har två omöblerade rum lediga i min 4a, en med en egen "gå in garderob" och en utan ute i Märsta, ca 40 minuter in till T-centralen med tåg och nattbussen stannar precis utanför. 5 minuter gåväg till Willys och 20 min till Arlanda med buss.

Det finns enbart ett badrum med dusch. Stort vardagsrum för den som nu är intresserad av det och även en balkong vid köket. Tvättstuga i samma kåk fast två dörrar bort.

Hur länge du vill ha rummet är upp till dig själv, vill du enbart ha det för ett par månader - kör på det annars kan du få skriva på det tills vidare med 3 månaders uppsägningstid. Men allt går att diskutera.

Vem jag är? Jag är en 26 årig kille som jobbar inom IT. Spelar musik på fritiden (black metal och grindcore) eller sitter framför datorn. Åker iväg en del så jag är inte hemma så mycket under helgerna. När jag väl är hemma så är jag på mitt rum.

Vem du ska vara? Det spelar ingen roll ifall du är man, kvinna, tjej, transa eller vad nu du är för kön. Så länge du inte stör dom runtomkring dig en vardag då folk ska jobba, gå till skolan etc. Sen vill du ta över någon under en kväll, sitta och dricka en öl/cider på balkongen eller liknande, det kvittar för mig så länge du som sagt inte stör mig eller den andra inneboende.

Du får röka, dricka öl, etc som du vill. Här behöver du inte vara rökfri.
Har du hund, katt eller liknande så kan man diskutera det. Jag är egentligen kattallergiker men bott ihop med två katter i över ett år och överlevde ganska bra.

Skicka ett mail med vem du är och vad du är ute efter så blir det kanon. Visning sker efter arbetstid och du får flytta in när som.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sigtuna