Solvången, Gladsax 2344, 272 94Simrishamn

Simrishamn
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Solvången, Gladsax 2344, 272 94Simrishamn, Simrishamn

Hyra:

9000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

125 m2


Beskrivning

Vackert boende på hästgård Fin lägenhet
Bo på Österlen
Mellan Vik och Baskemölla ligger Solvången, en liten hästgård med gångavstånd till Viks havsstrand och golfbanor. Vackraste natur, skog, äppelblommor och hav.
Solvången är vårt älskade hem, här bor vi Mii, Tim, våra tre härliga barn och hunden London. På gården finns också ett mindre stall med fyra hästar, massor av äppelträd som spår av en äppelodling samt ännu ett hus med två nyrenoverade bostäder.
Till bostaden har ni egen trädgård och altan/trädäck med vacker utsikt över hästhagar. Här skiner solen från lunch till kväll. Perfekt för att sola på dagen, njuta av en bok, ha bjudningar och festligheter eller varför inte tända en grill till solnedgången.
Bostaden är i mycket gott skick efter omfattande renoveringar under 2014-2015. Bostaden nås via någon av de två entréerna. En av entréerna är rejält stor och har mycket goda möblerings- och avhängningsmöjligheter. Bostaden kan disponeras som med tre sovrum och med ett vardagsrum. Samtliga rum är nyrenoverade med nya vita trägolv och nymålade vita väggar. Två utav sovrummen har plats för dubbelsäng. Vardagsrummet har stora fria ytor vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Här finns även en fin kamin så man kan tända mysiga brasor.
Det finns ett separat duschrum och ett separat wc-rum med tvättställ båda dessa våtutrymmen är i normal standard. Intill dem finns ett tvättstugeutrymme med modern såväl tvättmaskin som torktumlare samt med ovanliggande arbetsbänk av massiv ek. Nytt (juli 2015) och rejält kök med goda arbetsmöjligheter. Välutrustat, här finns gott om köksskåp, ett skafferi, köksbänk i massiv ek, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spishäll och varmluftsugn. Gott om plats för större matbord, upp till 8-10 personer. Mellan kök och vardagsrum finns ett större valv som skapar ljus och rymd. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter, ett uteförråd, en walk in closet och ett rejält inneförråd.
Bostaden är ca 130 kvm och består av fyra rum och kök. I dagsläget är bostaden delvis möblerad. Mer möbler finns och kan sättas in - om man så önskar kan man få upp till 10 bäddar, och såklart förutsatt att man önskar hyra möblerat.
Bostaden kan uthyras tills vidare, under kortare tid, omöblerad eller möblerad.
Hyran är förhandlingsbar beroende på vilka förutsättningar som ska gälla i hyresförhållandet som presenteras ovan. Men handlar om intervallet 7500 kr upp till 10000 kr per månad.
Vi kan tänka oss hyra ut till företag, privatpersoner men likaså till kommun eller stat som önskar ha boende eller någon form av verksamhet, till exempel stödboende eller tillfälligt boende. Om studenter vill gå ihop och bo några stycken är det också ett alternativ! Tillträde kan ske tämligen per omgående.
Det kan finnas möjlighet att även flytta hit häst om så önskas.
Sökord: bo på gård, hästgård, boende på Österlen, villa, lägenhet, att hyra, uthyres, accomondation, Zimmer, långstidsboende, kortidsboende, åretruntboende, bo i Simrishamn. Varmt välkomna! Tim & Mii

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Simrishamn