Bellevuevägen 399

Sjöbo
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bellevuevägen 399, Sjöbo


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Del av statarlänga i naturskönt område
Vi är en familj på två vuxna och två barn (7 o 8 1/2år) som bor i en statarlänga 8 km nordost om Harlösa. I längan finns två lägenheter och vi hyr ut den ena. Den är på ca 100m2 och består av 4 rok. På bottenvåningen finns 2 mindre sovrum och ett stort vardagsrum samt ett stort och modernt kök, samt en wc. På ovanvåningen finns ett stort sovrum och fräscht badrum med dusch. Lägenheten uthyrs omöblerad.

Hyran är 8500kr/månd och inkluderar allt förutom internet. Vi skriver kontrakt på ett år i taget med 3 månaders uppsägning. Kontraktet löper på om ingen annan ök görs.

Det är 8 km till Harlösa där det finns skola och dagis, ica och mack. Det tar ca 15 min till Sjöbo och 30 min till Lund. Närmaste busshållsplats är i Harlösa så bil är ett måste!

Vi har frigående höns i trädgården och om du/ni är odlingsintresserade så finns det ett litet drivhus och en köksträdgård som en gärna får engagera sig i. Vi delar trädgården och ansvaret för gräsklippningen.

Om du är intresserad av att hyra eller komma och kolla på denna lägenhet så skriv till oss och berätta om dig/er. Vi kommer inte besvara några mail som inte innehåller en liten beskrivning av er som önskar bo här.

Mvh
Anna-Karin och Blanche

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sjöbo