Folkungagatan 4

Skara
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Folkungagatan 4, Skara


Hyra:

3350 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Härlig lägenhet i f.d. hotell
Härlig lägenhet en trappa upp i gammalt hotell från 1929 uthyres i andra hand. Generös takhöjd upp till 3,7 m. Stora fönster i söderläge i alla rum. Välplanerad kokvrå samt plats för matbord i ett "halvrum".

Jag hyr ut lägenheten i andra hand då jag studerar på annan ort. Jag hyr helst ut till någon som vill bo där i 2-3 år men kan även tänka mig kortare överenskommelser.

Tvättstuga finns i närliggande hus. Värme och varmvatten ingår. Huset är kopplat till comhem, vissa kanaler ingår via kabeltv och eget abonnemang på bredband och kanaler löses själv. Förråd ingår ej. Jag vill gärna veta om du har husdjur med dig. Lägenheten uthyres året runt och är omöblerad. Inflyttning senast 1 juni, det finns eventuellt möjlighet att flytta in omgående om så önskas.

Lägenheten ligger inom två minuter från busstationen vilket gör det lätt att pendla till exempelvis Skövde, Falköping, Vara och Lidköping. Jag har även pendlat en kortare period till Göteborg. Den ligger mycket nära till Ica, grönområden, Skara Skolscen, pizzerior och Skaras centrum. Drygt 1 km från Petersburg, Skara motionsspår.

För att du ska bli godkänd av värden (Görans Fastigheter) behöver du ha stadig inkomst och vara utan betalningsanmärkningar. Max två personer får bo i lägenheten samtidigt.

Maila om du är intresserad och berätta lite om dig själv, varför du söker boende i Skara och hur länge du skulle vilja hyra. Det räcker att maila en gång :) Jag svarar efter hand på de mail jag märker stämmer in på de egenskaper jag beskrivit i annonsen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skara