Nyholmsgatan 6

Skara
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nyholmsgatan 6, Skara


Hyra:

1111 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Hyra hus/del av, under ca 4 vintermånader?
Hus uthyres under begränsad tid! (Observera att hyran i rubriken ej stämmer då den kan komma att variera utefter Era önskemål. Pris för att hyra hela huset fullt ut så gäller 6000:- + rörliga kostnader/mån (läs längst ner).

Info: Vi hyr ut vår mysiga 1 ½-plansvilla på 180 kvm under vintermånaderna, slutet på oktober 2016 - februari/ början av mars 2017.
Huset har 6 rum och kök (4 sovrum & 2 stora tv-rum/matsalsrum).
Huset ligger i samhället Ardala, ca 6 km utanför Skara.
Huset kommer att hyras ut möblerat och inrett med kökssaker/ porslin och andra funktionella tillbehör så det är i princip bara att flytta in direkt som det är, och vi önskar helst att enbart behöva ta ner personliga saker (bilder/kläder).
Boendet är utrustat med fiber vilket innebär snabbt "wifi" samt ett tv-kanalpaket om ca 15 kanaler.
Närhet till lekplats, förskola och skola F-6, där det tar ca 10min in till Skara med bil och ca 20min till Lidköping och Vara. Det går bra bussförbindelser samt en cykelbana hela vägen in till Skara.
Går du/ni i hustankar och vill uppleva hur det är att bo i hus eller kanske vill bo lite större i väntan på att hitta något nytt? Oavsett så finns här en möjlighet!
Om du är själv och ska studera i närområdet eller om ni kanske bara är 2st men ändå ser detta boendeläge som ett alternativ så kan vi även tänka oss att hyra ut del av huset och stänga igen vissa rum/ frysa abonnemang för att minska omkostnaderna och därmed även en lägre hyra för dig/Er.
Om man är intresserad av att hyra hela huset komplett med alla rum upplåsta och allt påkopplat blir månadskostnaden 6000:- + värme, vatten, el.
Deposition kommer krävas, men sätts bestäms i samrådmed eventuell hyresgäst.
Vid andra önskemål eller frågor - hör av Er!

Marie Stjärnklar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skara