Sörskogsvägen 23

Skara
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sörskogsvägen 23, Skara

Hyra:

5800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Liten bostad för två
Huset är 59kvm och har en rejäl trädgård på ca 2000kvm.
Hyran är på 5800kr i kallhyra och driftkostnaden ligger på ca 22-24000kr per år. Samtliga trädgårdsarbete och snöröjning sköts av hyresgästen.

Huset är beläget strax utanför Skara i området Sörskogen som ligger intill joggingspåret Petersburg. Ca 2 km till centrum med bra cykel och gångvägar.

Väldigt mysigt hus och ett fantastiskt område. Vardagsrum med högt i tak och kakelugn som är fullt fungerande. Köksbänkar i massiv valnöt på 40mm samt kyl och frys med ismaskin. Dimbar ledbelysning i kök och sovrum. Sovloft med exklusiv trappa i valnöt.
Hela huset har timmerväggar med spånskiva och gips för extra isolering såväl värme som ljud och brandsäkerhet. Golven på bottenplan är slipade och oljade med hårdvaxolja samt ett rum har betsad vit färg med matt lack som slityta. Sovrummets golv är av massiv 40mm gran slipat och oljade i Osmo hårdvaxolja.

Samtliga fönster bytta 2013 till energiglas samt mörkläggning och vädringsläge. Badrum håller på renoveras just nu och kommer att ha golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Indraget kommunalt vatten och avlopp som blir färdigställt i samband med badrummets renovering.

Uthyres omöblerat, tillträde enligt överenskommelse.

Är ni intresserade eller vill veta mer. Hör av er till mig via mail eller telefon. 0736292226

Mvh Bernard

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skara