Maja-lisa Grönbergs Väg

Skegrie
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Maja-lisa Grönbergs Väg, Skegrie
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

9186 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

OBS! TrelleborgsHem visar inga lägenheter just nu.

Värme ingår i grundhyran.
Kostnad för hushållsel samt kall- och varmvatten tillkommer.
OBS! I denna lägenhet råder rökförbud, det är inte tillåtet att röka i lägenheten.
Lägenheterna är modernt planerade med mycket ljusinsläpp och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till gemenskap och samvaro. Lägenheterna har inglasad balkong eller inglasad uteplats, något som gör att du kan välkomna våren tidigare och förlänga utomhussäsongen.

Fastigheterna byggs med hög kvalitet och lägenheterna utrustas på ett funktionellt och modernt sätt. Alla lägenheter inreds med ekparkett och vitmålade väggar. Köket är välutrustat med modern spis med häll och diskmaskin. Badrummen, som är helkaklade med klinkergolv, är rymliga och tillgänglighetsanpassade. Varje badrum har egen tvättmaskin och torktumlare.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Golv i ekparkett och vitmålade innerväggar. Vitt kök med diskmaskin och spis med häll. Inglasad balkong/uteplats. Vitt halvblankt kakel och grå klinkers i badrum. Elektrisk handdukstork på väggen. Tvättmaskin och torktumlare.

Information om Skegrie:
Skegrie är en tätort på Söderslätt i Trelleborgs Kommun som bl a kan stoltsera med en kyrka från 1100-talet. Skegrie är ett lugnt, barnvänligt och trivsamt område som blivit mer och mer attraktivt de senaste åren. Här finns förskola och 2005 byggde man en skola för barn i årskurs 1-5.

I Skegrie har man närhet till trevliga gårdsbutiker så som Slättarps gård, Hallongården och Ängavallen. Läget är perfekt om du vill bo i det lugna med fin natur och samtidigt ha nära till shopping och nöje – du når både Malmö och Trelleborg enkelt med bil.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skegrie

Rapportera fel