Bockholmsvägen 6E

Skellefteå
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bockholmsvägen 6E, Skellefteå


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet på Sörböle
Hej!

Jag hyr ut ett rum i min 100 m2 stora lägenhet på Sörböle. Lägenheten är fräsch och trevlig och ligger precis vid Campus, och med ca 5 minuters promenad in till centrum.

Lägenheten är i två plan där du får ett sovrum och ett badrum på nedervåningen. TV-rum (nere), kök (uppe), vardagsrum (uppe) och balkong delar vi på. Jag själv har sovrum och badrum på övervåningen.

Inflyttning 1a augusti eller enligt överenskommelse. En hyra betalas i deposition och vid utflyttning blir det sista hyran, så att sista månaden är "gratis". Givetvis skriver vi ett kontrakt på det hela. Hyran är på 3200 i månaden, i det ingår el, vatten, bredband, netflix/viaplay samt hemstädning varannan vecka.

Lite om mig: Jag är 32 år, inflyttad till Skellefteå 2014. Jag jobbar kontorstid och brukar träna efter jobbet, oftast cykling, löpning eller styrketräning. Jag är social, lugn och brukar komma bra överens med de flesta. Jag är någorlunda ordningssam och som blivande inneboende måste du se det som en självklarhet att städa undan ungefär lika mycket som du skräpar ner, t.ex. vad gäller disk.

Skriv några rader om dig själv så hör jag av mig om det verkar intressant!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skellefteå