Bogatan 8A

Skellefteå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bogatan 8A, Skellefteå


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Feministiskt vegankollektiv
Jag ska starta kollektiv i min lägenhet. Det är en trea med två sovrum och ett förråd inne i lägenheten där det går att bo. Kollektivet kommer vara veganskt, dela på mat/ansvar och ha solidarisk hyrfördelning. Söker alltså "familjekonstellation" inte inneboende.

Jag vill att vi ska sträva efter att vara en plats där vi kan växa tillsammans, uppmuntra och peppa varandra, skapa projekt och släppa loss. Det ska också vara en plats där vi kan slappna av, få vara ifred och ligga hemma en hel helg och spela dator om det är det vi vill.

Moa:
Jag som nu bor där och kommer bo där i höst heter Moa, är aktiv i Riv huset inne i skellefteå men planerar att hitta aktivitet i skelleftehamn också. Jag är vegan, feminist, anarkist och värderar öppen kommunikation väldigt högt. Jag tycker om att bo i en mötesplats och vill ha människor omkring mig men behöver mycket egentid för att orka med. Jag gillar att vara i skogen och kan vara överdrivet exalterad över vintern.

My:
Jag heter My och håller just på att flytta in i det här kollektivet från ett annat i Umeå. Jag vill bo på mindre ort och nära skog och vatten vilket är anledningen till att jag ville flytta till Skelleftehamn. Att också få bo i ett feministiskt vegankollektiv gjorde det ännu lättare att flytta! Under hösten kommer jag att studera vilket kommer göra att jag pendlar en del till Umeå. Jag är rätt lugn av mig, gillar att bo med andra men är gärna själv för det mesta, gillar att läsa, rita, lära mig nya saker, spela sällskapsspel och träna acroyoga.

Lägenheten ligger i skelleftehamn 1,5 mil utanför skellefte med väldigt bra bussförbindelser. Det finns en ICA-butik i skelleftehamn centrum vilket ligger ca 20 min gångväg bort, och en COOP-butik i Ursviken centrum vilket ligger ca 30-40 min gångväg bort. Den ligger granne med en andrahandsbutik och i närheten av skog och grönområde. Det finns också en lekpark i närheten. Lägenheten är del av ett lägenhetskomplex och kommer med en stor innergård, mycket potential till att skapa och ha samröre utanför kollektivet också.

Inflyttning så snart som möjligt!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skellefteå