Grubbav 31 B 541 45 Skövde

Skövde
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grubbav 31 B 541 45 Skövde, Skövde


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres Norrmalm Skövde, ej helger
Hej!

Jag har ett fint rum ledigt på min övervåning för uthyrning from 1 dec. Jag hyr enbart ut rummen under vardagarna måndag-fredag alltså ej helger, men det går bra att komma söndag eftermiddag.
Jag bor i ett trevligt radhus på Norrmalm i Skövde, Grubbav.31 b granne med ICA Maxi i ett typiskt villaområde. Det tar 5 min att gå till Högskolan och 2 min att cykla. Har du bil finns det carport för den.
Min övervåning har två rum till uthyrning med dusch och toalett. Mycket fräscht.
Den andra trevlige hyresgästen är en kvinnlig lärare på Högskolan, ni delar på badrummet.

Jag bor på undervåningen. Kök och tvättstuga som vi delar på. För att komma upp till ditt rum går du genom hallen, köket och litegrand av vardagsrummet. Rummet är fint och trevligt möblerat, fräscht med Ikea Malm möbler. Bra kvalitet på en 90 cm säng, ny madrass, bäddmadrass. Skrivbord, bra kontorsstol o belysning, byrå och liten fåtölj. Rummet är 12 m2. Uttag för TV finns, comhem paket. Mycket bra o snabbt nät finns.

Du bör vara ordningsam, glad, trevlig och social för det är jag :) Hålla ordning på dina grejer, städa ditt rum och korridor och toalett. Diskmaskin finns som tur är :D Är själv lärare på Komvux och är politiskt aktiv och tränar en del. Är inte hemma så mkt på kvällarna. Börjar kl. 7 på morgonen så det blir inte trångt i köket. Ibland har jag en liten hund, en malteser som är allergifri, glad och trevlig!

I månads uppsägningstid åt vardera håll. Pris: 3000 kr i mån. Ej helger.

Varmt välkommen att höra av dig!

Isabell Ankarström
0732-703531 Ring inte mellan klockan 7-15 för då arbetar jag. Men sms går bra!
Mail ännu bättre: isabell.ankarstrom(at)skovde.se

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde