Grubbavägen 31B

Skövde
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grubbavägen 31B, Skövde


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Hej!

Jag har två rum med badrum o dusch som jag hyr ut på min övervåning i mitt radhus på Norrmalm i Skövde. Jag hyr ut rummen enbart på veckodagarna, alltså inte på helgerna, men det går bra att komma på söndag em/kväll om man vill.

Huset ligger mkt nära Högskolan, ngr minuters promenad, och ett stenkast från köpcentrat Elins Esplandad med Ica Maxi.
Det ena rummet är redan uthyrt men det andra står ledigt nu, pga en student som ångrat sitt högskoleval.

Rummet är fräscht, trevligt och snyggt möblerat ca 3 x 4 meter stort med två fönster i hörnet av rummet. Det är inte lyhört. Det är bra kvalite på säng, skrivbord, kontorstol, hylla, byrå, belysning mm. Det mesta Ikea Malm.
Jag bor på undervåningen med mitt rum och badrum, ni på övervåningen där ni delar på badrummet som är snyggt, modernt och fräscht. Köket delar vi alla på liksom tvättstugan. Ni går upp till era rum genom hall, kök och lite av ett vardagsrum för att ta trappan upp till övervåningen.

Jag själv är lärare på komvux, är social, glad och trevlig och det är bra om du är likadan :) Samt ordningsam och gilla att ha det snyggt och rent runt omkring dig. Jag har en liten hund hos mig ibland, en söt och snäll liten Malteser som är en sk. allergihund. Kan vara bra att veta.

Hyran är 3000 kr per månad.

Välkommen att höra av dig!
Hälsning Isabell

Tel: 0706-929662 Skicka gärna sms så ringer jag upp dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde