Grubbavägen 31B

Skövde
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grubbavägen 31B, Skövde


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres nära Högskolan på veckodagarna
Hej!
Jag hyr ut två rum till studenter på min övervåning i mitt radradhus på Norrmalm för 3000 kr/ mån per rum. I nuläget har jag ett rum ledigt.
Jag hyr bara ut på veckodagarna så du bör kunna pendla till egen/annan bostad på helgerna. Det går bra att komma söndag eftermiddag/kväll till veckan därpå.
Rummet är trevligt möblerat på ca 12 kvadrat med en 90 säng, skrivbord och hylla. Två fönster gör rummet ljust och fint. Det är Ikea möblerat och god kvalitet på säng, bra belysning. Ni har övervåningen för er själva med gemensam dusch och toalett. Allt är fräscht och fint. På nedervåningen finns kök, vardagsrum och tvättstuga som vi delar på. Det finns en snabb och stabil internetuppkoppling. Du som vill flytta in hos oss bör vara trevlig, glad och social- för det är vi :) Att ha ordning på sina grejer och hålla rent och snyggt är en självklarhet för dig.
Jag själv är lärare på vuxenutbildningen, är politiskt engagerad i kommunen och sportar en hel del. Är inte så mkt hemma, så det blir sällan trångt i köket.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde