Grubbavägen 31 B Skövde

Skövde
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grubbavägen 31 B Skövde, Skövde


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Rum uthyres nära Högskolan i Skövde
Hej!

Jag har ett rum ledigt på min övervåning för uthyrning på veckorna ej helger, till en kvinnlig hyresgäst from 1 april.
Jag bor i ett trevligt radhusområde på Norrmalm, Grubbav.31 b granne med ICA Maxi. Det tar 5 min att gå till Högskolan och 2 min att cykla. 10 min att gå till resecentrum. Har du bil finns carport för den. Min övervåning har två rum till uthyrning med gemensam dusch och toalett som är mycket fräsch.

Jag bor på undervåningen med vardagsrum, kök o tvättstuga som vi delar på. För att komma upp till era rum går ni genom hallen, köket och lite grand av vardagsrummet. Rummet till uthyrning är ljust och fräscht med två fönster. Det är fint och trevligt möblerat med vita Ikea Malm möbler. Bra kvalitet på 120 cm säng. Du har skrivbord, bra kontorsstol, byrå och liten fåtölj. Rummet är ca 16 m2.

Den andra hyresgästen är en jättetrevlig tjej som läser på högskolan. Du bör vara ordningsam, glad, trevlig och social för det är vi. Ibland lagar vi mat tillsammans eller sitter och fikar i solen på altanen. Är själv lärare i Skövde och jag är politiskt aktiv här. Är inte hemma så mkt på kvällarna. Börjar k. 7 på morgonen så det blir aldrig trångt i köket.

3000 kr i mån

Välkommen att höra av dig!

Isabell

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde