Henrik Gjutaresgata, Skövde

Skövde
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Henrik Gjutaresgata, Skövde, Skövde


Hyra:

6700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Uthyres ljus 3 ROK, 2:a vån, balkong, Norrmalm
Lägenhet uthyres på Norrmalm som är en av de mest attraktiva områdena i Skövde med 5 min gångavstånd från köpcentret Elins Esplanade och 10-15 min promenadavstånd till Högskolan i Skövde sant Centralstation/Centrum.

Då jag arbetar i Göteborg och inte har behov av min bostadsrätt vill jag hyra ut den omöblerad i andrahand och tillsvidare utifrån de regler och villkor som är brukliga på bostadsmarknaden. Avtalet kommer att vara förankrad med bostadsrättsföreningen. Lägenheten är ledig redan 15 februari 2016 där vi gemensamt bestämmer inflytningsdatum som är absolut senast 1 april 2016. Lägenheten är ljus och mycket trivsam med nyrenoverat badrum där ni har tillgång till tvättmaskin i lägenheten förutom stor gemensam tvättstuga. Tillgång till diskmaskin samt gott om garderobsutrymen. Lägenheten är på andra våningen och med tillgång till balkong. Ingen hiss. Inflytningsdatum är en viktig faktor dock inte den mest avgörande för vem som kommer att få kontraktet.
Ni bör ha välordnad ekonomi, inga betalningsanmärkningar och är djur och rökfria. Gärna referenser från tidigare hyresvärd. Kontrakt på mindre en 1 år är inte aktuell.

Är ni intresserade maila mig kort om er utifrån de faktorer jag har angivit och är avgörande om huruvida ni är aktuella att komma på vissning av lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde