Karl Dahlins Väg B

Skövde
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karl Dahlins Väg B, Skövde


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Stor och fräsch 4a uthyrs från årsskiftet
INFO:
I och med utlandsflytt under 2019 kommer vi fortsatt att hyra ut vår 4a i trevliga Annero. Området ligger 10 minuters cykelfärd från stan och ca 5 med bil. Området är precis ny-genomgånget med lekplatser för barn samt fräscha grillplatser för de vuxna. För den som är student tar det ca 10-15 minuter med cykel/bil till högskolan.
Till Skövde Sjukhus är det ca 8km och tar 13 minuter med bil.

Området erbjuder närservice i form av skola, mataffär, naturområden, vårdcentral och golfklubb.

TILLTRÄDE KAN SKE TIDIGAST: 2019-01-01

Lägenheten:
Hyrs ut på års-basis, alternativt upp till tre år vid rätt hyresgäst. Jag tillämpar kallhyra för att undvika ev. friktioner. Kan eventuellt hyras ut till del möblerad efter överenskommelse. Möblemanget på bilderna ingår ej.

HALL
Stor öppen och ljus hall med goda förvaringsutrymmen i väggmonterad skåp. Ytterdörren är av säkerhetstyp med trepunktslås. Man får snabbt god överblick mot såväl kök och vardagsrum härifrån.

BADRUM 1
Kaklat badrum med toalett, handfat och handduksvärmare. Spegelskåp med förvaringsutrymme och en väl tilltagen dusch. Ljust och välkomnande.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt med dubbelfönster i söderläge. Rymmer väl såväl soffgrupp, tevemöbel som matsalsgrupp utan några problem.

KÖK
Mittemot vardagsrummet, med fönster i norrläge. Mycket goda förvaringsutrymme i köksskåp och lådor. Dubbla kyl och frys i fullskåp. Spis med varmluftsugn. Stor yta som väl rymmer ett frukostbord.

SOVRUM 1
Ligger direkt till vänster ifrån köket. Stort och öppet fönster i norr-läge tre tak-till-golv garderober med goda förvaringsutrymmen och spegelglasdörrar.

HALL2
Passage mellan hallen från ytterdörren till hallen mellan de två inre sovrumet, garderoben och badrum 2. Bred och väl tilltagen.

WALK-IN-GARDEROB
Väl tilltagen garderob som är inredd för förvaring från golv till tak. Detta i såväl hyllor, lådor som hängare. Här kan flera personer undanvara säsongskläder utan någon som helst begränsning.

TOALETT2
Stor och trevlig helkaklat badrum som har ett mysigt badkar, toalett, handfat, handdukstork samt ett badrumsskåp med förvaringsmöjligheter. Större badrumsskåp för förvaring av ex. handdukar och andra hygienprodukter. Möjlighet att koppla in tvättmaskin för den som önskar finns.

SOVRUM2
Mörkmålat sovrum med fönster i norr. Stort trevligt och mysig känsla.

SOVRUM 3
Med fönster i sydlig riktning, över balkongen. En större garderob för förvaringsmöjligheter. Ljus och fräscht.

BALKONG
Cirka sex kvadratmeter stor, nås från vardagsrummet och kan med fördel möbleras med en soffgrupp för att avnjuta många vår och sommarkvällar med utsikt mot innergården.

GYM/RELAX-avdelning
Föreningen är en av få i området som erbjuder eget gym för en mycket låg kostnad 75kr/månad. Relaxavdelningen, bestående av bubbelpool, bastu och solarium kostar ungefär lika mycket. Kan nyttjas dygnet runt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Skövde

Rapportera fel