Körsbärsvägen

Skövde
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Körsbärsvägen, Skövde


Hyra:

2950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

8 m2


Beskrivning

Körsbärskollektivet rekryterar
Körsbärskollektivet i Skövde rekryterar.
Har du alltid drömt om att bo i ett kollektiv eller är du kanske en rutinerad kombo? Vad som, så söker vi dig som gillar middagar, samtal om livet, fuldans och kanske att sjunga/spela med till allehanda komponerad sång. Du som vill skapa sammanhållning och som bidrar med egna initiativ. Vi vill helst att du som söker är 25 år eller äldre.
Vi erbjuder ett hus fullt av möjligheter. Vi har stora sällskapsytor, två altaner, trädgård och vacker utsikt över Skövde. Dessutom har vi tvättstuga, bastu, garage, parkering och stora förvaringsutrymmen. Huset har tre badrum, tre duschar och ett badkar. Köket är stort och vi har en grill på altanen (sommarkänslor!)
Vi har sällskapsspel och en sällskapsspel-fantast; vi har musikrum, en liten studio och flera musiker i huset; Vi har rum för yoga, dans, workshops och festivaler (Japp vi har haft 3 stycken festivaler hittills med 50+ deltagare). Så om du tycker om att skapa är huset perfekt för detta.
Dina framtida huskompisar heter Mattias, Jonas, Carolin, Lina och Sally.
- I huset delar vi alla på uppgiften att skotta snö, rensa rabatter, klippa gräs och häckar mm. Vi har dessutom ett städschema som vi följer.

Huset ligger 8/12 minuter på cykel från Högskolan och nästan lika långt ifrån stadskärnan. Det ligger precis nedanför Billingen så vi har nära till naturen och promenadspår, skridskobana, skidspår och skidanläggning.
Känns det här som något för dig, då ser vi fram emot att höra ifrån dig. Skriv till Mig här på blocket eller ring. Berätta om dig själv, varför du vill bo i kollektiv och varför du tror att Körsbärskollektivet är rätt för dig:) Vi kommer ha intervjuer löpande p.g.a avhopp från studierna så vi vill få in någon i rummet omgående.
Ser så fram emot att höra ifrån dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Skövde

Rapportera fel