Skolvägen 7

Skövde
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolvägen 7, Skövde


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

95 m2


Beskrivning

Hus 95kvm uthyres Skövde
2-plansvilla som innefattas av två lägenheter uthyres separat. I hyran ingår, värme, vatten, parkering & garageplats, uteplats, trädgård, förråd och tillgång till bastu dygnet runt året om.

Husdel 1. 95kvm, första plan. 8000kr/månad. Bilden längst upp till vänster.
Finns hall, klädkammare, sovrum, köket har en öppen planlösning till matrummet som är i anslutning till vardagsrummet. Vardagsrummet har stora fönster som ger ett hjärtligt ljus. Den öppna spisen har inte testats på senare år. I anslutning till vardagsrummet ligget det största rummet med utgång till en balkong.

Husdel 2. 90kvm Andra våning. 8500kr/månad. Bilden längst upp till höger.
Finns 3 sovrum, kök, vardagsrum, badrum samt en klädkammare. Det ligger laminatgolv i alla tre sovrum och i det ena finns fyra fasta garderober. Från detta rum når man även balkongen. Vardagsrummet har trägolv och inte heller här har den öppna spisen använts på senare år.

I källarplanet finns, utöver goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga, hobbyrum, dusch, bastu, wc samt utgång till det ena garaget.

Vi söker ett ansvarsfullt par helst. Med ordnad ekonomi. Då många hör av sig till oss ber vi dig därför lämna en kort presentation om namn, relationsstatus jobb samt personuppgifter så vi kan göra UC- check så fort som möjligt.

Mvh
Remi & Ricel Abi-Khalil

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde