Skolvägen 7

Skövde
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolvägen 7, Skövde


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

95 m2


Beskrivning

Villalägenhet på 95kvm i Skultorp Skövde
Förstahandskontrakt minst 1 år. 10.000kr exkl el.

Första våning med en walk in closet i entrén. Toaletten är från 2011 med glasdörrar till duschen. Stort sovrum med en garderob. Stort kök med öppen planlösning till en stor matsal där man kan underhålla många gäster. Vardagsrummet har stora fönster och en vacker öppen spis. Ett sovrum med balkong. Ett sovrum med 5 garderober.

I priset ingår vatten och värme men också en stor tomt med hundgård, värmegarage, tillgång till gym och bastu dygnet runt. Tvättstugan är lättillgänglig då den endast delas med en annan hyresgäst i byggnaden. Dessutom ingår ett förråd.

Området. Huset är beläget bredvid Billingsdalskolan, busshållplats där bussarna går var 20 min, 10 min till Sjötorpasjön som både har gratis fiske och utmärkt badplats.

Vår hyresgäst har stabil ekonomi. Vi ser gärna att du är lugn, ansvarsfull och självständig. Då det är många som ansöker rekommenderas en utförlig presentation om dig själv, skriv vart du arbetar och vilken typ av anställningsform du har. Om du är rätt person för oss gör vi en kreditupplysning innan vi skriver på ett kontrakt. Ansökning via mail ombedes.

RR BOSTÄDER

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde