Södra Bergvägen 12

Skövde
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Bergvägen 12, Skövde


Hyra:

4382 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Lägenhetskompis sökes, eget rum, centr.Skövde
Hej på dig o du glade bostadssökare! Kul att du kikat hit!

André heter jag och jag söker nu en roomie att dela min superfina lägenhet med.

Lägenheten är en stor nyrenoverad 3a på 85 m2, fullt möblerad, har balkong(sol eftermiddag/kväll) och öppen spis. Allt av husgeråd finns så det är bara att flytta in. Ditt rum kommer att vara 12 m2 med stort fönster och garderob. Det finns en säng du kan ta om du vill annars hyrs rummet ut helt omöblerat. Egna möbler får ej tas med förutom till egna rummet. Internet och el ingår ej i grundhyran som står ovan. Lägenheten ligget 5 min gång från centrala Skövde och 15 minuter från stationen. Inflytt är 1a oktober. Kontrakt kommer att skrivas som går ut i slutet på augusti 2017 med chans till förlängning. Ingen uppsägningstid på kontraktet. Parkeringsplats ingår. Ditt rum är bilden på rummet med en säng och ett bord. En månadshyra i deposition. Tv kanaler ingår men TV finnes ej. Diskmaskin, kyl/frys finns.

Jag och är 29 år och studerar vid Högskolan i Skövde. Jag har flickvän, inga djur, röker/snusar inte. En allmänt trevlig rackare.

Är du intresserad? Skicka ett mail och berätta om dig själv(mycket mer än vad jag skrev ovan): Vad du gör, vad dina intressen är, hur länge du ska var i Skövde. Allt möjligt så att jag får en bra bild om vem du är. Både killar och tjejer är välkomna att höra av sig. Glöm inte att skriva både mail och telefonnummer i mailet. Inga djur, ingen rökning inomhus.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skövde