Dybäck 535, Skivarp

Skurup
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dybäck 535, Skivarp, Skurup


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

HUS VID HAVET 18km fr Ystad, juni-aug
Vårt vackra hus precis vid havet vill vi hyra ut i sommar för minst 2 veckor i stöten. Hyr en hel månad och få rabatt. 2 veckor- 10000kr, 3v 14000kr, 4 v 17000kr.

Det friliggande huset ligger vackert beläget i söderläge i lilla byn Hörte, med panoramvy över havet från i princip alla fönster i huset. Åt motsatt sida från havet kan man blicka ut över den skånska slätten, med hästhage, rapsfält och åkermark.

Video: https://youtu.be/CI-uLMXaS3s

Boningshuset är i 2 våningsplan och kännetecknas av öppna ytor och stort ljusinsläpp. På nedervåningen finner ni matplatsen, vardagsrummet, kök, hall och gästtoalett i anslutning till varandra. Köket är modernt och välplanerat med bra arbetsytor och har en bardisk med fantastisk utsikt, perfekt att avnjuta sin frukost vid. Vardagsrummet andas i ett underbart ljus från sina 4 fönster. Vid matplatsen ryms 8 personer, och här finns även braskamin.
På övervåningen finner ni ett rymligt och rogivande sovrum, där man vid öppet fönster kan somna till bruset från havet, ett stort och generöst helkaklat badrum med kombinerad bastu och duschkabin, samt ett biorum med projektor för inkoppling av sin dator eller den befintliga playstation 3-konsolen, och en 86 tums duk. Biorummet tjänar även som sovrum men är dock ett genomgångsrum för sovrumsgäster. Vid förfrågan kan tvättmöjligheter ordnas.

Stor terass med bedårande utsikt över havet, med bord, 5 stolar, parasoll, 2 solstolar och grill. Gräsmatta perfekt för det inkluderade kubbspelet. Lätt att parkera flera bilar på den rymliga garageuppfarten.

Spjälsäng finns, liksom en 90-säng och en extra tältsäng. Små barn måste hållas under uppsikt utomhus, då trafik förekommer på kustvägen utanför.

Havet är 70m framför huset. Där är det väldigt stenigt första 50m ut i vattnet, så man måste vada förbi stenarna först om man vill bada. Sandstränder finns på 700m, 2,5 km och 6,4 km håll varav den sistnämnda (Mossbystrand) räknas som kanske hela sydkustens finaste. Vattnet utanför huset är ett välkänt område för fiskeentusiaster. Även Skivarpssån som ligger 5 km bort är bra fiskevatten. Den mysiga hamnkrogen Hörte Brygga ligger endast en kort men underbart vacker promenad längs havet bort. Byn Abbekås ligger 2,5 km bort och har matvaruaffär och ett flertal restauranger, liksom fotbollsplan, tennisbana, golfbana m m. Minigolfbana finns i Bingsmarken på 4 km avstånd.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skurup