Sandåkra, Skurup

Skurup
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandåkra, Skurup, Skurup

Hyra:

9400 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Nyrenoverad skånelänga
Ett nyrenoverat boende på 100 m2, skånelänga med mysfaktor. Som tegelgolv i köket, vardagsrum med djupa fönsterkarmar och ljus från 2 håll.
Fördelat på 2 plan, bottenvåning nytt kök, vardagsrum, mindre sovrum/kontor samt nytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Ovanvåning med 2 stora sovrum och en hall med många garderober. För uppvärmning finns ny luftluft pump samt elradiatorer. Alla maskiner är nya inkl varmvattenberedare.
Ett boende med utmärkta möjligheter för hobbyverksamhet om så önskas. För den trädgårdsintresserade finns det utmaningar! Boendet ligger avskilt utan grannar, men företagsverksamhet dagtid i veckorna förekommer. Goda pendelmöjligheter, nära till E65! Cykelväg in till Skurup.
För dig som driver eget småföretag finns möjligheter till att ev även hyra separat lokal för detta ändamål. För rätt person är möjligheterna många!

Är detta ett boende för dig? Maila gärna lite information om dig/er och vi kontaktar dig för en visning. Vi ser gärna att du som hyr inte har skulder hos kronofogden och kreditupplysning kommer att göras. Så hör av dig, först till kvarn ....
Kallhyra 9400kr/mån, vatten och sopor ingår. Tillträde tidigast 1 aug.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Skurup