Amerikagatan

Södertälje
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Amerikagatan, Södertälje
Hyrdes ut: 2022-06-01
Uthyres till: 2023-06-01
HyraHyra:

17500 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

90 m2

Beskrivning

Vacker och trevlig vindsvåning i centrala Södertälje. Lägenheten ligger i en äldre villa tillsammans med 6 andra lägenheter och har en grön trädgård utanför.

Bostaden är en trivsam blandning av sekelskifte och modernt skick och består av tre ordentliga rum i form av kombinerat kök/vardagsrum samt två sovrum, varav det ena fungerar utmärkt som kontor vid behov av endast ett sovrum.

I lägenheten finns ett nyrenoverat, större badrum med VC samt dusch och kombinerad tvätt- och torktumlare. Det finns även en separat mindre toalett.

Utöver de större rummen finns ytterligare två separata utrymmen som passar bra till såväl skafferi- som klädförvaring.

Köket är ganska litet men av modern karaktär med nya vitvaror samt integrerad diskmaskin. I anslutning till köket ligger lägenhetens vardagsrum som pryds av charmiga takbjälkar, en rymlig matplats och utgång till balkong som erbjuder både mysig utsikt och mycket sol.

Lägenheten har ett mycket centralt läge, utan att tumma på möjligheten till att njuta av en grönskande trädgård med plats för både kubb och grillkvällar. Närhet till flertalet mataffärer, restauranger, shopping, tre olika gym samt tåg- och busstation.

Bostaden hyrs ut möblerad och har allt som behövs i form av större möbler och hushållsartiklar.

Möblemanget består av en dubbelsäng, en enkelsäng (120 cm), soffa (3-sits), ett soffbord, en schäslong, en matgrupp med plats för 4-6 personer samt en smart-TV. Köket är fullt utrustat med porslin, glas, bestick och köksredskap.

Parkering ingår inte men finns tillgängligt på gatan precis utanför bostadshuset och kostar 15 sek/h (vardagar 08-18) (lördagar 08-16) med avgiftsfritt på söndagar.

WiFi ingår.
El-kostnad tillkommer.
Djur är ej tillåtna i bostaden.
All rökning måste ske utanför bostaden.
Inflyttning är möjlig från och med 1 juni 2022.

Månadshyra: 17.500 + el (om ung. 1000:-/mån)

Vi söker dig som är mycket ansvarsfull, har en stabil anställning och är utan betalningsanmärkningar.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje

Rapportera fel