Fornbacken

Södertälje
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fornbacken, Södertälje
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

7540 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

86 m2

Våningsplan:

6

Hyresvärdens beskrivning

Planritningen kan avvika från verkligheten.
På grund av den rådande situationen gällande Covid-19 har Telge Bostäder och Telge Hovsjö beslutat sig för att inte hålla några fysiska visningar i nuläget. Det gör vi för att minska risken för smitta när många personer befinner sig på samma ställe. Istället får du tillgång till ritningar och besiktningsprotokoll som du kan utgå från. Åtgärder i besiktningsprotokollet kommer att åtgärdas efter att kontraktet har börjat gälla. Du har möjlighet att göra egna val av tapet/färg om detta ska åtgärdas.

Parkering finns i närområdet men observera att tilldelning av parkeringsplatser sker i mån av ledig plats vilken innebär att du kan behöva vänta tills det blir en ledig parkeringsplats. För att kunna erbjudas en p-plats behöver du ställa dig i vår parkerings kö, det kan du göra när du tecknat kontrakt på bostaden. Tiden för att erbjudas en p-plats kan variera från område till område.
Du hittar statistik gällande kötider på vår hemsida https://www.telge.se/bostader/p-plats-och-garage/.
OBS! Dina inkomstintyg måste vara uppladdade på ”Mina Sidor ” om du blir erbjuden visning (i detta fall ritning) annars riskerar du att inte bli erbjuden kontraktet.

Du hittar information kring vilka intyg du behöver lämna in på vår hemsida. Kopiera och klistra in adressen nedan i din webbläsare: https://www.telge.se/bostader/hyr-av-oss/uthyrningsregler/inkomstintyg/Information

  • Balkong
  • Hiss
  • Modexakök
  • Spisfläkt
  • Välutrustad lekplats


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje

Rapportera fel