Fornbacken 27

Södertälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Telge
Adress: Fornbacken 27, Södertälje
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

4367 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Hyresvärdens beskrivning

Denna lägenhet ingår i vårt moderniseringsprojekt i Fornbacken, Lyftet. Detta innebär att den kommer att moderniseras enligt tidplanen under 16-08-01 tom 17-05-01 (vi reserverar oss för eventuella ändringar under projektets gång). Under arbetet kommer vi att evakuera samtliga boende till ett likvärdigt boende i området och evakueringen kommer att vara i ca 10 veckor. Valet i denna lägenhet är en så kallad ?Alternativ 2 renovering?, vilket innebär att kök, badrum och samtliga ytskikt och golv kommer att bytas ut, lägenheten blir som ny! I samband med renoveringen kommer även ett omfattande arbete att läggas ner på fasaden och huset i stort och därför behöver hela fastigheten evakueras under moderniseringsarbetet.

Den nya hyran efter renoveringen kommer att bli: 6013:-. Hyran beror givetvis på vilket år som renoveringen blir färdigställd. Hyran som du ser ovan är beräknad efter rådande hyresnivå. Blir lägenheten klar 2016 så kommer hyresnivån att följa de hyreshöjningar som har inträffat sedan dess. Bokalkylen som vi gör för denna lägenhet kommer att utgå från den nya hyresnivån.


Tillval som tillkommer på hyran:
Spisfläkt 54:- och
Trygghetspaket 104:-/Mån.
Ej balkong.Åtgärder enligt bifogat besiktningsprotokoll kan komma att åtgärdas först efter tillträde till lägenheten. Närmare information om när dessa åtgärder sker lämnas vid kontraktsskrivning. För att se besiktningsprotokollet behöver du vara inloggad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje